Υλικά
-
2 φιλέτα κοτόπουλου (500 γρ. περίπου)
-
2 αυγά χτυπημένα
-
1 φλιτζάνι αλεύρι
-
1 φλιτζάνι τριμμένη φρυγανιά
-
½ κ.γ. κάρυ
-
½ κ.γ. καπνιστή πάπρικα
-
1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο
-
Αλάτι και πιπέρι
Πληροφορίες
Κανείς δεν λέει όχι σε ένα τραγανό και μυρωδάτο σνίτσελ κοτόπουλο.
(Visited 750 times, 1 visits today)
Βήματα
1
Τέλος
|
Αλατοπιπερώνουμε τα φιλέτα. Σε ένα πλατύ πιάτο ρίχνουμε τα χτυπημένα αυγά. Σε ένα ρηχό-πλατύ πιάτο ανακατεύουμε τη φρυγανιά με την πάπρικα και το κάρυ. Σε ένα τρίτο ρηχό πιάτο απλώνουμε το αλεύρι. Βάζουμε το λάδι σε ένα μεγάλο τηγάνι να κάψει. |
2
Τέλος
|
Βουτάμε το κάθε φιλέτο με τη σειρά στο αλεύρι, μετά στο αυγό και μετά στην φρυγανιά με τα μπαχαρικά έτσι ώστε να καλυφθεί από όλες τις μεριές. |
3
Τέλος
|
Τηγανίζουμε τα φιλέτα σε μπόλικο λάδι και από τις δύο μεριές μέχρι να ροδοκοκκινίσουν. |
4
Τέλος
|
Με μια σπάτουλα βγάζουμε τα φιλέτα και τα τοποθετούμε για λίγο σε απορροφητικό χαρτί. Σερβίρουμε τα σνίτσελ με σαλάτα της αρεσκείας μας. |