0 0
Τραγανά σνίτσελ κοτόπουλο

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Υλικά

2 φιλέτα κοτόπουλου (500 γρ. περίπου)
2 αυγά χτυπημένα
1 φλιτζάνι αλεύρι
1 φλιτζάνι τριμμένη φρυγανιά
½ κ.γ. κάρυ
½ κ.γ. καπνιστή πάπρικα
1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο
Αλάτι και πιπέρι

Τραγανά σνίτσελ κοτόπουλο

με παπρικα

Κουζίνα:

ώρα για σνίτσελ...

  • 25'
  • Για 4
  • Εύκολη

Υλικά

Πληροφορίες

Share

Κανείς δεν λέει όχι σε ένα τραγανό και μυρωδάτο σνίτσελ κοτόπουλο.

Βήματα

1
Τέλος

Αλατοπιπερώνουμε τα φιλέτα. Σε ένα πλατύ πιάτο ρίχνουμε τα χτυπημένα αυγά. Σε ένα ρηχό-πλατύ πιάτο ανακατεύουμε τη φρυγανιά με την πάπρικα και το κάρυ. Σε ένα τρίτο ρηχό πιάτο απλώνουμε το αλεύρι. Βάζουμε το λάδι σε ένα μεγάλο τηγάνι να κάψει.

2
Τέλος

Βουτάμε το κάθε φιλέτο με τη σειρά στο αλεύρι, μετά στο αυγό και μετά στην φρυγανιά με τα μπαχαρικά έτσι ώστε να καλυφθεί από όλες τις μεριές.

3
Τέλος

Τηγανίζουμε τα φιλέτα σε μπόλικο λάδι και από τις δύο μεριές μέχρι να ροδοκοκκινίσουν.

4
Τέλος

Με μια σπάτουλα βγάζουμε τα φιλέτα και τα τοποθετούμε για λίγο σε απορροφητικό χαρτί. Σερβίρουμε τα σνίτσελ με σαλάτα της αρεσκείας μας.

προηγούμενο
Κεφαλοτύρι σαγανάκι σε αρωματικό χυλό μπύρας
επόμενο
Πράσινο σάντουιτς
προηγούμενο
Κεφαλοτύρι σαγανάκι σε αρωματικό χυλό μπύρας
επόμενο
Πράσινο σάντουιτς