1 0
Ψητές πιπεριές γεμιστές

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Υλικά

8 πιπεριές φλωρίνης
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
15 ml. ελαιόλαδο
αλάτι κατά βούληση
φρεσκοτριμμένο πιπέρι κατά βούληση
2 κ.σ. σχοινόπρασο ψιλοκομμένο
1/8 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
170 γρ. τυρί κρέμα ή μύζηθρα
170 γρ. κατσικίσιο τυρί θρυμματισμένο
10 ml. φρέσκο χυμό λεμόνι

Ψητές πιπεριές γεμιστές

με μυζηθρα και κατσικισιο τυρι

Κουζίνα:

Βάλτε στα ποτήρια σας τσιπουράκι

  • 20'
  • Για 4
  • Εύκολη

Υλικά

Πληροφορίες

Share

Φρυγανίστε ψωμάκι , καλέστε φίλους και χαλαρώστε. Τρώγεται και ως μεζές και όπως σας κάνει όρεξη το συγκεκριμένο φαγητό.

(Visited 425 times, 1 visits today)

Βήματα

1
Τέλος

Κόβουμε τις πιπεριές στη μέση κατά μήκος.

2
Τέλος

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 βαθμούς.

3
Τέλος

Αλείφουμε τις πιπεριές με το λάδι και τις τοποθετούμε σε ένα ταψί.

4
Τέλος

Σε ένα μπόλ ανακατεύουμε τα δύο είδη τυριών και τα μυρωδικά μέχρι να γίνει ένα αφράτο ομοιογενές μείγμα. Προσθέτουμε το χυμό του λεμονιού, αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε ξανά.

5
Τέλος

Γεμίζουμε τις πιπεριές με το μείγμα των τυριών και ψήνουμε στο φούρνο για 10 περίπου λεπτά μέχρι να λιώσουν τα τυριά.

6
Τέλος

Βγάζουμε τις πιπεριές από το φούρνο και σερβίρουμε αμέσως.

προηγούμενο
Πολίτικο κεμπάπ
επόμενο
Γιουβαρλάκια κοκκινιστά
προηγούμενο
Πολίτικο κεμπάπ
επόμενο
Γιουβαρλάκια κοκκινιστά