0 0
Πιροσκί

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Υλικά

Για τη ζύμη
500 γρ. αλεύρι
200 γρ. γιαούρτι
1 αυγό
1/2 κ.γ. αλάτι
Για τη γέμιση
300 γρ. ανθότυρο
1 αυγό
75 γρ. γιαούρτι
αλάτι

Πιροσκί

με ανθοτυρο και γιαουρτι

Κουζίνα:

το δικό σας πιροσκί

  • 20'
  • Για 4
  • Μέτρια

Υλικά

  • Για τη ζύμη

  • Για τη γέμιση

Πληροφορίες

Share

Μας έρχεται από τη ρωσία και επιβάλλεται να το δοκιμάσετε.

Βήματα

1
Τέλος

Φτιάχνουμε τη ζύμη, ζυμώνοντας όλα τα υλικά μαζί.

2
Τέλος

Ετοιμάζουμε τη γέμιση ανακατεύοντας όλα τα υλικά μαζί.

3
Τέλος

Γεμίζουμε τα πιροσκί και τα τηγανίζουμε σε βαθύ τηγάνι.

προηγούμενο
Κεμπάπ
επόμενο
Κλέφτικο με πατάτες
προηγούμενο
Κεμπάπ
επόμενο
Κλέφτικο με πατάτες