0 0
Πάστα ελιάς

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Υλικά

1 ½ φλιτζάνι ελιές καλαμών μαύρες χωρίς κουκούτσι (ή θρούμπες)
4 κ.σ. ε.π. ελαιόλαδο
1 κ.γ. ξίδι
½ κ.γ. φυλλαράκια φρέσκιας ρίγανης
½ κ.γ. ψιλοκομμένα φύλλα μάραθο
¼ κ.γ. πιπέρι

Πάστα ελιάς

με φρεσκια ριγανη

Κουζίνα:

βάλτε κρασάκι

  • 10'
  • Για 4
  • Εύκολη

Υλικά

Πληροφορίες

Share

Αρωματικό πατέ ελιάς, φρυγανίστε ψωμάκια και απολαύστε το.

Βήματα

1
Τέλος

Βάζουμε τα υλικά στο μπλέντερ και τα χτυπάμε για 2-3 λεπτά ώσπου να γίνουν ένας ομογενής πολτός.

2
Τέλος

Αν δεν θέλουμε να τη χρησιμοποιήσουμε αμέσως, τη βάζουμε σε βαζάκι, καλύπτουμε την επιφάνεια με λάδι και τη διατηρούμε στο ψυγείο έως και 2 εβδομάδες.

προηγούμενο
Kέικ ούζο πορτοκάλι
επόμενο
Κουνέλι στη γάστρα
προηγούμενο
Kέικ ούζο πορτοκάλι
επόμενο
Κουνέλι στη γάστρα