Υλικά
-
1 ½ φλιτζάνι ελιές καλαμών μαύρες χωρίς κουκούτσι (ή θρούμπες)
-
4 κ.σ. ε.π. ελαιόλαδο
-
1 κ.γ. ξίδι
-
½ κ.γ. φυλλαράκια φρέσκιας ρίγανης
-
½ κ.γ. ψιλοκομμένα φύλλα μάραθο
-
¼ κ.γ. πιπέρι
Πληροφορίες
Αρωματικό πατέ ελιάς, φρυγανίστε ψωμάκια και απολαύστε το.
(Visited 415 times, 1 visits today)
Βήματα
1
Τέλος
|
Βάζουμε τα υλικά στο μπλέντερ και τα χτυπάμε για 2-3 λεπτά ώσπου να γίνουν ένας ομογενής πολτός. |
2
Τέλος
|
Αν δεν θέλουμε να τη χρησιμοποιήσουμε αμέσως, τη βάζουμε σε βαζάκι, καλύπτουμε την επιφάνεια με λάδι και τη διατηρούμε στο ψυγείο έως και 2 εβδομάδες. |