2 0
Μπράουνις καρύδας με τρεις σοκολάτες

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Υλικά

250 γρ. αλατισμένο βούτυρο
350 γρ. κρυσταλλική ζάχαρη
100 γρ. κακάο χωρίς ζάχαρη σε σκόνη
4 μεγάλα αυγά
125 γρ. αλεύρι κοσκινισμένο
1 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ
50 γρ. ινδοκάρυδο
100 γρ. καρύδια , ψιλοκομμένα
50 γρ. δάκρυα μαύρης σοκολάτας
Για την επικάλυψη
λιωμένη σοκολάτα γάλακτος και λιωμένη λευκή σοκολάτα ξεχωριστά για το σερβίρισμα

Μπράουνις καρύδας με τρεις σοκολάτες

και ινδοκαρυδο

Κουζίνα:

κανείς δεν αντιστέκεται

  • 45'
  • Για 4
  • Εύκολη

Υλικά

  • Για την επικάλυψη

Πληροφορίες

Share

Σίγουρα έχετε δοκιμάσει πολλές συνταγές brownies, είτε τις έχετε φτιάξει εσείς είτε άλλοι. Πιστέψτε με όμως, μετά από αυτά τα brownies, με τις τρεις σοκολάτες και το άρωμα καρύδας  θα ξεχάσετε τα πάντα.

Βήματα

1
Τέλος

Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 ° C .

2
Τέλος

Σε μια κατσαρόλα λιώστε το βούτυρο, τη ζάχαρη και το κακάο μαζί σε μέτρια φωτιά. Αφήνετε να λιώσει, ενώ αναδεύετε για περίπου 5 λεπτά.
Μεταφέρετε το μείγμα σε ένα μπολ και αφήστε το να κρυώσει για 5-10 λεπτά.

3
Τέλος

Χτυπήστε τα αυγά, ένα ένα καλά μέχρι να αφρατέψουν .
Ανακατέψτε το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ και το ινδοκάρυδο .

4
Τέλος

Βάλτε τα καρύδια και τα τσίπς σοκολάτας, στη συνέχεια μεταφέρετε το σε ένα ταψάκι 30 X 20 εκατοστά ντυμένο με λαδόκολλα .

5
Τέλος

Τοποθετήστε στο φούρνο και αφήστε το για 25-30 λεπτά ή μέχρι οι άκρες και το κέντρο να είναι ακόμα λίγο μαλακά .

6
Τέλος

Αφαιρέστε από το φούρνο και αφήστε το να κρυώσει στη συνέχεια περιχύνετε τη λιωμένη σοκολάτα .

προηγούμενο
Ραβιόλια στο φούρνο
επόμενο
Κοντοσούβλι (κεμπάπ) θεσσαλίας
προηγούμενο
Ραβιόλια στο φούρνο
επόμενο
Κοντοσούβλι (κεμπάπ) θεσσαλίας