0 0
Μπέργκερ με μανιτάρια

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Υλικά

4 μεγάλα μανιτάρια πόρτο μπέλο, αλείψτε με ελαιόλαδο
4 κ.σ. πέστο βασιλικού , αναμιγνύεται με 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
4 ψωμάκια μπέργκερ, βουτυρωμένα και φρυγανισμένα
4 χοντρές φέτες τυρί μοτσαρέλα
Ρόκα και φέτες κόκκινο κρεμμύδι (ή οποιοδήποτε άλλο συμπλήρωμα επιθυμείτε)

Μπέργκερ με μανιτάρια

με μανιταρια πορτομπελο και πεστο βασιλικου

Κουζίνα:

η άλλη όψη του μπέργκερ

  • 30'
  • Για 4
  • Εύκολη

Υλικά

Πληροφορίες

Share

Βετζετέριαν όλου του κόσμου ενωθείτε! Ένα μπέργκερ που θα κάνει και εκείνους που λατρεύουν το κρέας να το δούνε με άλλο μάτι.

Βήματα

1
Τέλος

Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς.

2
Τέλος

Βάλτε ελαιόλαδο στην πάνω πλευρά του μανιταριού και τοποθετήστε τα σε ένα ταψί με τα βράγχια προς τα πάνω.

3
Τέλος

Ανακατέψτε το πέστο με το ελαιόλαδο και μοιράστε το ανάμεσα στα μανιτάρια (περίπου 1 κουταλιά της σούπας σάλτσα πέστο για κάθε μανιτάρι), να εξαπλωθεί μέσα στην κοιλότητα.

4
Τέλος

Ψήστε για 15 λεπτά και στη συνέχεια αφαιρέστε και τοποθετήστε το τυρί πάνω σε κάθε μανιτάρι. Επιστρέψτε τα στο φούρνο και ψήστε για άλλα 5 λεπτά μέχρι να λιώσει το τυρί.

5
Τέλος

Ενώ τα μανιτάρια ψήνονται , αλείψτε τα ψωμάκια μπέργκερ με βούτυρο και βάλτε τα σε ένα ταψί μέχρι να ροδίσουν.

6
Τέλος

Συναρμολογήστε το μπέργκερ με φρέσκα φύλλα ρόκας, φέτες κόκκινο κρεμμύδι ή οποιαδήποτε άλλη γαρνιτούρα της επιλογής σας.

προηγούμενο
Ανανάς καρπάτσιο (carpaccio)
επόμενο
Χοιρινό μπέργκερ με κολοκυθάκια
προηγούμενο
Ανανάς καρπάτσιο (carpaccio)
επόμενο
Χοιρινό μπέργκερ με κολοκυθάκια