Υλικά
-
1φλ. (450γρ.) στραγγιστό γιαούρτι
-
1 κ.σ. φρεσκοστιμμένος χυμός λεμονιού
-
1 κ.σ. ψιλοκομμένος άνηθος
-
1 μεγάλη σκελίδα σκόρδο, πολτοποιημένη
-
½ κ.σ. αλάτι
-
½ φλ. αγγούρι, πολύ ψιλοκομμένο
Πληροφορίες
Δοκιμάστε το με γύρους ,με ψητά λαχανικά μέχρι και κριτσίνια, αλλά και ώς σάλτσα σε μακαρονάδες και σαλάτες.
(Visited 853 times, 1 visits today)
Βήματα
1
Τέλος
|
Σε ένα μεσαίο γυάλινο μπολ προσθέτουμε το γιαούρτι, το αγγούρι, το σκόρδο, το χυμό λεμονιού και το αλάτι. |
2
Τέλος
|
Αναμιγνύουμε όλα τα υλικά καλά και φυλάσσουμε το τζατζίκι στο ψυγείο για τουλάχιστον 1 ώρα πριν το σερβίρουμε. |