Υλικά
-
8 αυγά, κατά προτίμηση βιολογικά
-
2 τριμμένες ντομάτες, μετρίου μεγέθους
-
8 πράσινες ελιές, απλές (χωρίς κουκούτσι)
-
100 γρ. τυρί φέτα
-
2 κ.σ. γάλα φρέσκο
-
ελαιόλαδο
-
Αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Πληροφορίες
Βήματα
1
Τέλος
|
Τρίβουμε τις ντομάτες, σπάμε μέσα τα αυγά και τα χτυπάμε μαζί, αλατοπιπερώνουμε προσθέτοντας και το γάλα. |
2
Τέλος
|
Σε ένα τηγάνι βάζουμε το ελαιόλαδο, ρίχνουμε το μείγμα και ψήνουμε σε μέτρια φωτιά για 3 λεπτά, γυρίζουμε την ομελέτα από την άλλη πλευρά και ρίχνουμε τις ελιές, την φέτα και μόλις την σβήσουμε θρυμματίζουμε και το παξιμάδι γραβιέρας. |