0 0
Κέικ κανέλας

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Υλικά

180 γρ βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
3/4 φλιτζανιού ζάχαρη ψιλή
2 αυγά
2 φλιτζάνια αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
1 κ.γ. κανέλα
3/4 φλιτζανιού γάλα

Κέικ κανέλας

με εξι υλικα

Κουζίνα:

μυρωδάτο...

  • 01ω 00'
  • Για 4
  • Εύκολη

Υλικά

Πληροφορίες

Share

Το πιο εύκολο και μυρωδάτο κέικ  του κόσμου…δοκιμάστε το  τώρα.

Βήματα

1
Τέλος

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς. Βουτυρώνουμε μια στρογγυλή φόρμα για κέικ με τρύπα στη μέση.

2
Τέλος

Με το μίξερ χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν. Προσθέτουμε τα αυγά ένα-ένα φροντίζοντας να ενσωματωθούν καλά στο μείγμα μετά από κάθε προσθήκη.

3
Τέλος

Βγάζουμε το μπολ από το μίξερ, προσθέτουμε το αλεύρι κοσκινισμένο, την κανέλα και το γάλα και διπλώνουμε απαλά το μείγμα να ομογενοποιηθεί.

4
Τέλος

Ρίχνουμε το μείγμα στη φόρμα και ψήνουμε στον προθερμασμένο φούρνο για 45 λεπτά ή μέχρι να βγαίνει στεγνή μια οδοντογλυφίδα που θα βυθίσουμε στο εσωτερικό του.

προηγούμενο
Μοσχάρι σούπα με λαχανικά
επόμενο
Παστέλι με μέλι και φυστίκια
προηγούμενο
Μοσχάρι σούπα με λαχανικά
επόμενο
Παστέλι με μέλι και φυστίκια