0 0
Κεμπάπ

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Υλικά

800 γρ. πρόβειο κιμά
200 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος
1 μεγάλο κρεμμύδι τριμμένο στον τρίφτη
2 κ.σ. πετιμέζι
2 κ.σ. μηλόξιδο
1 κ.γ. γλυκιά πάπρικα ή σουμάκ
1/2 κ.γ. κύμινο
1 κ.γ. κόλιανδρο σπασμένο
ρίγανη
Αλάτι και μαύρο πιπέρι
1/2 κούπα ελαιόλαδο

Κεμπάπ

με πετιμεζι και δυο κιμαδες

μερακλήδικα...

  • 30'
  • Για 4
  • Εύκολη

Υλικά

Πληροφορίες

Share

Πραγματικά αξίζει να δοκιμάσετε αυτά τα κεμπάπ,ανάψτε κάρβουνα και καλέστε φίλους

(Visited 1.559 times, 1 visits today)

Βήματα

1
Τέλος

Ζυμώνουμε καλά τους κιμάδες με τα μπαχαρικά και αφήνουμε το μείγμα στο ψυγείο μια με τρεις ώρες τουλάχιστον.

2
Τέλος

Ψήνουμε ιδανικά στα κάρβουνα ή στο γκριλ του φούρνου ή σε ένα σχαροτήγανο.

3
Τέλος

Απολαύστε τα με τζατζίκι, πίτες και ότι άλλο σας κάνει όρεξη.

προηγούμενο
Γαρίδες σαγανάκι
επόμενο
Μοσχάρι στάμνας
προηγούμενο
Γαρίδες σαγανάκι
επόμενο
Μοσχάρι στάμνας