Υλικά
-
8 φιλέτα γλώσσας
-
1 κιλό φρέσκο σπανάκι καθαρισμένο και πλυμένο
-
2 φρέσκα κρεμμυδάκια
-
1/2 ματσάκι άνηθο
-
Χυμός από 2 λεμόνια
-
1 ντόματα
-
ελαιόλαδο
-
Αλάτι και πιπέρι
Πληροφορίες
‘Ας ξεφύγουμε και λίγο με κάτι διαφορετικό,ελαφρύ,γρήγορο και νόστιμο,μα πάνω από όλα θα φάτε υγιεινά.
(Visited 1.077 times, 1 visits today)
Βήματα
1
Τέλος
|
Ψιλοκόβετε τα κρεμμυδάκια και τον άνηθο. |
2
Τέλος
|
Ζεσταίνετε 1/3 του φλιτζανιού ελαιόλαδο και σοτάρετε τα κρεμμυδάκια και το σπανάκι. |
3
Τέλος
|
Αλατίζετε και όταν μαραθεί το σπανάκι, το κατεβάζετε από την φωτιά και ανακατεύετε με τον άνηθο. |
4
Τέλος
|
Στρώνετε την μισή ποσότητα σε ένα ρηχό ταψί, βάζετε επάνω από το σπανάκι τα φιλέτα της γλώσσας, τα αλατοπιπερώνετε και τα σκεπάζετε με το υπόλοιπο σπανάκι και την ντομάτα ξεσποριασμένη και ψιλοκομμένη . |
5
Τέλος
|
Περιχύνετε με λίγο ελαιόλαδο και τον χυμό του λεμονιού και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 20 λεπτά περίπου. |