0 0
Φιλέτο σολομού ποσέ σε κόκκινο τσάι

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Υλικά

4 φιλέτα σολομού με το δέρμα
3 φλ. ισχυρό αρωματικό κόκκινο τσάι Rooibos
1 λεμόνι κομμένο σε φέτες
1/4 φλ. μέλι
Αλάτι και πιπέρι
Λαδόξιδο:
1 ½ κ.γ. μουστάρδα Dijon
1 κ.γ. μέλι
1/4 φλ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
2 κ.σ. ξύδι απο λευκό κρασί
1 κ.γ. χυμό λεμονιού
1 πρέζα φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
αλάτι κατά βούληση

Φιλέτο σολομού ποσέ σε κόκκινο τσάι

rooibos

Κουζίνα:

ποιος δεν θα την δοκιμάσει αυτή τη συνταγή

  • 20'
  • Για 4
  • Εύκολη

Υλικά

  • Λαδόξιδο:

Πληροφορίες

Share

Φτιάξτε ένα απολαυστικό πιάτο με πρωταγωνιστές το σολομός, τη γεύση και τα ω-3 λιπαρά, που ωφελούν τη μνήμη και την καρδιά σας, και το κόκκινο τσάι Rooibos. Το συγκεκριμένο περιέχει ελάχιστες τανίνες πράγμα που το καθιστά ασφαλές κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης η και μετά εάν προτιμήσετε να το πιείτε.

(Visited 279 times, 1 visits today)

Βήματα

1
Τέλος

Ετοιμάζουμε το τσάι και στη συνέχεια προσθέστε το σε ένα κατσαρολάκι ή σε ένα τηγάνι μαζί με το λεμόνι, το μέλι, αλάτι και πιπέρι. Φέρτε το να σιγοβράζει.

2
Τέλος

Προσθέστε το σολομό με την πλευρά του δέρματος προς τα πάνω και αφήστε το να σιγοβράσει για 5-8 λεπτά ανάλογα με το μέγεθος.

3
Τέλος

Σε αυτό το σημείο μπορείτε να ελέγξετε αν έχει ψηθεί καλά.

4
Τέλος

Αφαιρέστε το σολομό με μια τρυπητή κουτάλα και αφήστε να στραγγίξει σε χαρτί κουζίνας.

5
Τέλος

Κάντε τη βινεγκρέτ τοποθετώντας όλα τα συστατικά σε ένα βάζο και κουνώντας δυνατά μέχρι να πήξει η σάλτσα.

6
Τέλος

Περιχύνουμε τη σάλτσα πάνω από το ζεστό ψάρι και σερβίρετε με φρέσκα σπαράγγια και πράσινη σαλάτα της επιλογής σας.

προηγούμενο
Μπέργκερ Bloody Mary
επόμενο
Σπανακόπιτα με κοτόπουλο
προηγούμενο
Μπέργκερ Bloody Mary
επόμενο
Σπανακόπιτα με κοτόπουλο