Υλικά
- 
                                          μπαγιάτικο ψωμί
- 
                                          Για το μείγμα
- 
                                          150 γρ. γάλα
- 
                                          3 αυγά
- 
                                          1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
- 
                                          1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
- 
                                          1 κ.σ. μέλι
- 
                                          ξύσμα πορτοκαλιού, από 1 πορτοκάλι
- 
                                          1 κ.γ. κανέλα
- 
                                          Για την σάλτσα
- 
                                          1 κ.σ. ταχίνι
- 
                                          250 γρ. γιαούρτι
- 
                                          1 κ.σ. μέλι
- 
                                          Πορτοκάλι χυμό, κατά βούληση
- 
                                          Βούτυρο για το τηγάνισμα
- 
                                          Φρούτα της αρεσκείας σας
- 
                                          λιναρόσπορο
Πληροφορίες
Βήματα
| 1 Τέλος | Χτυπάμε όλα τα υλικά για το μείγμα σε ένα μπολ πολύ καλά. | 
| 2 Τέλος | Κόβουμε το ψωμί σε ότι μέγεθος μας αρέσει και το βουτάμε στο μείγμα. Το αφήνουμε τουλάχιστον 5 λεπτά να τραβήξει. | 
| 3 Τέλος | Ανακατεύουμε όλα τα υλικά της σάλτσας. | 
| 4 Τέλος | Τηγανίζουμε τις αυγόφετες στο βούτυρο και από τις δυο πλευρές να πάρουν ωραίο χρώμα και να ψηθούν. | 
| 5 Τέλος | Σερβίρουμε με την σάλτσα από πάνω και φρούτα της αρεσκείας μας. | 
 
      

 
                 
                


