1 0
Αλευρόπιτα ή κασόπιτα

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Υλικά

Υλικά για ένα ταψί 36 εκ.
4 φλ. ελληνικού καφέ αλεύρι
1 φλιτζάνι γάλα
3 αυγά χωριάτικα ή βιολογικά
1/2 κ.γ. αλάτι
3 κ.σ. βούτυρο τύπου μαργαρίνη
τυρί φέτα

Αλευρόπιτα ή κασόπιτα

με φετα

Κουζίνα:

η αυθεντική...

  • 55'
  • Για 6
  • Εύκολη

Υλικά

  • Υλικά για ένα ταψί 36 εκ.

Πληροφορίες

Share

Συνταγή που μοιράστηκε μαζί μας η κυρία Φρόσω Πάντζου απο τα Ζαγοροχώρια.

Βήματα

1
Τέλος

Αλείφουμε στο ταψί την μαργαρίνη και το βάζουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς.

2
Τέλος

Χτυπάμε σε μίξερ τα αυγά, προσθέτουμε το γάλα, το αλεύρι και το αλάτι μέχρι να γίνει ένας αραιός χυλός.

3
Τέλος

Μόλις κάψει η μαργαρίνη μέσα στο ταψί και αρχίζει να τσιτσιρίζει το βγάζουμε και ρίχνουμε πάνω το χυλό.

4
Τέλος

Προσθέτουμε τρίμματα φέτας και ψήνουμε για 45 λεπτά.

προηγούμενο
Λάχανο με λουκάνικα
επόμενο
Αθερίνα τηγανιτή με σταμναγκάθι
προηγούμενο
Λάχανο με λουκάνικα
επόμενο
Αθερίνα τηγανιτή με σταμναγκάθι