• Κατηγορία

  • Κύριο Υλικό

  • Ειδική Κατηγορία

  • Διεθνή

Ingredient: βούτυρο

Μουσακάς λαχανικών

Χρόνος ψησίματος: 01ω 05'
Κουζίνα:
Πιστέψτε με πως όταν φτιάξετε αυτόν εδώ τον μουσακά θα ξεχάσετε αυτόν που μέχρι σήμερα τρώγατε. Ανάλαφρος σε γεύση και αρώματα οπότε τι περιμένετε, γρήγορα στην κουζίνα.

Ριζότο μανιταριών με γαρίδες

Είναι ντελικάτο και καλύπτει σχεδόν όλες τις απαιτήσεις, επίσης είναι μια διαφορετική λύση για όσους νηστεύουν.Ριζότο μανιταριών με γαρίδες και τρώμε!

Ριζότο μανιταριών

Πρώτον, τo ρύζι που θα χρησιμοποιήσετε θα πρέπει ν’ ανήκει στις ιταλικές κοντόκοκκες ποικιλίες, υψηλής περιεκτικότητας σε άμυλο, αλλιώς το ριζότο δεν θα αποκτήσει την κρεμώδη υφή (λόγω του αμύλου)...

Ποπ κορν πικάντικης καραμέλας

Χρόνος ψησίματος: 45'
Δημοφιλές σνακ από καβουρντισμένους κόκκους καλαμποκιού.  Προτού το ανακαλύψουν οι κινηματογραφόφιλοι ήταν ήδη γνωστή και αγαπητή συνήθεια στους κατοίκους των σπηλαίων. Το παλαιότερο εύρημα, ηλικίας 5.000 ετών, εντοπίστηκε στο Νέο...

Αφράτο ψωμί με μούστο

Χρόνος ψησίματος: 01ω 20'
Κουζίνα:
Ο μούστος ή γλεύκος (το) (grapemust) είναι ο χυμός που παράγεται από την σύνθλιψη  των καρπών του κλήματος  δηλαδή από τα σταφύλια. Παίρνει το χρώμα του από τις χρωστικές ουσίες...

Κοτόπουλο με λεμόνι (piccata)

Χρόνος ψησίματος: 20'
Κουζίνα:
Πικάτα (Ρiccata) Ιταλική σάλτσα που συνοδεύει συνήθως φιλέτο μοσχαριού (veal piccata) ή κοτόπουλου (chicken piccata). Το φιλέτο σβήνεται με λευκό κρασί και λεμόνι και προστίθεται αλεύρι ή κορν φλάουρ, βούτυρο,...