Αγαπημένο παραδοσιακό σιροπιαστό γλυκό, το οποίο δεν λείπει από τα εορταστικά τραπέζια. Καιρός να το φτιάξετε μόνοι σας και να μοσχομυρίσει το σπίτι σας.
Έχετε συνηθίσει τα σνίτσελ τηγανισμένα, όμως ψήνοντάς τα στον φούρνο όχι μόνο κάνετε τον ίδιο χρόνο με το τηγάνι, αλλά κυρίως έχετε ένα άκρως πιο υγιεινό αποτέλεσμα.
Τραγανά φύλλα που ανάμεσά τους εναλλάσσονται το τριμμένο αμύγδαλο με την μυρωδάτη κανέλα.Όταν θα γευθείτε την πλούσια και βελούδινη κρέμα που λιώνει στο στόμα, θα θέλετε να την φάτε όλη...