Share Λάχανο σαλάτα με τρίμμα παξιμαδιού Χρόνος ψησίματος: 20' Σαλάτες Κουζίνα: Μεσογειακή Απολαύστε την λαχανοσαλάτα σας με έναν διαφορετικό και ενδιαφέρον τρόπο. Διαβάστε περισσότερα
Share Ξινόχονδρος με καπνιστό κουνέλι Χρόνος ψησίματος: 30' Ζυμαρικά Κρέας- BBQ -Γκριλ Κουζίνα: Μεσογειακή «Χόνδρος» ή «χόντρος» ονομάζεται το σπασμένο σιτάρι στην Κρήτη, την Κάρπαθο και τα Κύθηρα. Σύμφωνα με Γεωπονικά, στην αρχαιότητα ονόμαζαν «χόνδρο» το αποφλοιωμένο δίκοκκο σιτάρι (Triticum dicoccum), το οποίο είχαν βράσει και αναμείξει... Διαβάστε περισσότερα