Share Σπαγγέτι με φρέσκια σάλτσα ντομάτας Χρόνος ψησίματος: 40' Ζυμαρικά Κουζίνα: Μεσογειακή Η καταγωγή της τοποθετείται στο Περού, ενώ στην Ευρώπη έφτασε μετά το 16ο αιώνα, αφού την έφεραν στα ευρωπαϊκά εδάφη οι Ισπανοί εξερευνητές. Η πρώτη ντομάτα που καλλιεργήθηκε στην Ελλάδα ήταν... Διαβάστε περισσότερα
Share Μελιτζάνες με παρμεζάνα Χρόνος ψησίματος: 50' Λαδερά Κουζίνα: Ιταλική Ένα φαγητό πειρασμός με ιταλικές επιρροές. Διαβάστε περισσότερα
Share Μακαρόνια με κιμά Ζυμαρικά Κρέας- BBQ -Γκριλ Κουζίνα: Μεσογειακή Το κλασικό και σχεδόν λατρεμένο φαγητό του κάθε έλληνα, ναι μακαρόνια με κιμά και εσείς απλά επιλέξτε τον τύπο του ζυμαρικού. Διαβάστε περισσότερα