• Κατηγορία

  • Κύριο Υλικό

  • Ειδική Κατηγορία

  • Διεθνή

Ingredient: νερό

Χαλβάς Φαρσάλων

Χρόνος ψησίματος: 30'
Κουζίνα:
Το διασημότερο τοπικό προϊόν της πόλης των Φαρσάλων, που ταξιδεύει το όνομα της πολύ μακρύτερα από τα όριά της, ακόμη και πολύ μακρύτερα από τα σύνορα της Ελλάδας, είναι βέβαια...

Φάβα

Χρόνος ψησίματος: 45'
Κουζίνα:
Η παρεξηγημένη φάβα τα τελευταία χρόνια έγινε της μόδας, την βρίσκουμε πλέον παντού σε  πολύ καλά εστιατόρια μέχρι και σε  μεζεδοπωλεία, σε πολλές και διαφορετικές εκδοχές. Με την κάπαρη ταιριάζει...

Παραδοσιακά ντολμαδάκια γιαλαντζί

Χρόνος ψησίματος: 01ω 10'
Κουζίνα:
Τα ντολμαδάκια, ανάλογα με τη γεωγραφική περιοχή, κάποιοι τα λένε σαρμαδάκια και άλλοι γιαπράκια και ενώ το όνομα σε όλες τις περιπτώσεις είναι τουρκικό, η ιδέα είναι γνωστή από την...