Share Σπαγγέτι με φρέσκια σάλτσα ντομάτας Χρόνος ψησίματος: 40' Ζυμαρικά Κουζίνα: Μεσογειακή Η καταγωγή της τοποθετείται στο Περού, ενώ στην Ευρώπη έφτασε μετά το 16ο αιώνα, αφού την έφεραν στα ευρωπαϊκά εδάφη οι Ισπανοί εξερευνητές. Η πρώτη ντομάτα που καλλιεργήθηκε στην Ελλάδα ήταν... Διαβάστε περισσότερα
Share Μακαρόνια με ταραμά της γερόντισας Πανσεμνής Χρόνος ψησίματος: 20' Ζυμαρικά Θαλασσινά - Ψάρια Κουζίνα: Μεσογειακή Μοναστηριακή Βγαλμένη από την σοφία των μοναχών και αυτή εδώ η συνταγή. Διαβάστε περισσότερα
Share Κεφτεδάκια κοτόπουλο με σάλτσα ντομάτας Χρόνος ψησίματος: 01ω 00' Ορεκτικά -μεζέδες Πουλερικά Κουζίνα: Μεσογειακή Η κλασική συνταγή η οποία γίνεται με μοσχαρίσιο κιμά, τώρα στην πιο ελαφριά εκδοχή της με κιμά κοτόπουλο. Διαβάστε περισσότερα