• Κατηγορία

  • Κύριο Υλικό

  • Ειδική Κατηγορία

  • Διεθνή

Ingredient: κρυσταλλική ζάχαρη

Καζάν Ντιπί (Kazandibi )

Χρόνος ψησίματος: 25'
Το καζάν ντιπί είναι μία μικρασιατική συνταγή. Η ονομασία της προέρχεται από τα τουρκικά και σημαίνει ”ξύσιμο του καζανιού”. Παρασκευάζεται αποκλειστικά από βουβαλίσιο γάλα (καθώς αυτό θεωρείται γνησιότερο), ενώ συχνά το γλυκό πασπαλίζεται με τριμμένη κανέλα.

Κέικ δαμάσκηνου

Χρόνος ψησίματος: 01ω 00'
Κουζίνα:
Αν καταναλώνετε μερικά δαμάσκηνα την ημέρα, τότε όχι μόνο αυξάνετε (χωρίς καλά-καλά να το καταλάβετε!) την ποσότητα φρούτων που τρώτε, αλλά προσφέρετε στον οργανισμό σας μερικά πολύτιμα διατροφικά “δώρα”. Εσείς...

Μπράουνις καρύδας με τρεις σοκολάτες

Σίγουρα έχετε δοκιμάσει πολλές συνταγές brownies, είτε τις έχετε φτιάξει εσείς είτε άλλοι. Πιστέψτε με όμως, μετά από αυτά τα brownies, με τις τρεις σοκολάτες και το άρωμα καρύδας  θα...