Ινδική ρεβυθάδα που θα σας κάνει να ξεχάσετε όλες τις άλλες. Μόνο για τους λάτρεις του πικάντικου,σερβίρονται ιδανικά με γιαούρτι για να απαλύνουν έντονα μπαχαρικά.
Αυτή δεν είναι σαλάτα, τα έχει όλα και συμφέρει. Από τις θρεπτικές φακές και το κους κους ζέας μέχρι το χωριάτικο λουκάνικο. Σερβίρετέ την και σαν μεζέ.
Το παστίτσιο αποτελείται από διαφορετικές στρώσεις υλικών. Ως προς την παρασκευή του υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι αλλά η βασική συνταγή χρησιμοποιεί μακαρόνια χοντρά, κιμά μοσχαρίσιο ή αρνίσιο ή χοιρινό με ντομάτα και τη λευκή...
Ακούει στο όνομα ντονέρ και έρχεται από την ανατολή. Τον κόβουμε σε λεπτές φέτες και δεν αφήνουμε τίποτα να πάει χαμένο. Ιδιαιτέρως όταν τον συνοδεύει ένα απίθανο λεμονάτο τζατζίκι.
Εδώ δεν μιλάμε για μείγμα μπαχαρικών όσο για ξηρούς καρπούς με πικάντικη και καπνιστή γεύση που αρωματίζουν διάφορα πιάτα. Το ντούκα το φτιάχνουν με διάφορες παραλλαγές σε όλη την Αίγυπτο....
Πρόκειται για μια θερμαντική, απολαυστική σούπα, ιδανική για να σας προσφέρει ζεστασιά και να σας αναζωογονήσει. Σας την συστήνω και για την δίαιτα σας.