Ινδική ρεβυθάδα που θα σας κάνει να ξεχάσετε όλες τις άλλες. Μόνο για τους λάτρεις του πικάντικου,σερβίρονται ιδανικά με γιαούρτι για να απαλύνουν έντονα μπαχαρικά.
Όταν έχουμε γαρίδες να μαγειρέψουμε, οι επιλογές είναι πάρα πολλές. Για τους περισσότερους από μας, η πρώτη σκέψη είναι γαριδομακαρονάδα, γαρίδες σαγανάκι, ή γιουβέτσι. Ένας πιο εύκολος, γρήγορος και εξίσου...
Tα ζυμαρικά τα τιμάμε ιδιαίτερα στο σπίτι μας! Αλλά πέρα από τις «συνηθισμένες» συνταγές (π.χ. με κόκκινη σάλτσα ή με κιμά) ψάχνουμε πάντα και για φρέσκες, διαφορετικές προτάσεις. Αυτή εδώ και θα σας εντυπωσιάσει και θα...
Εικάζεται ότι το όνομα «καρμπονάρα» προέρχεται από ένα πιάτο που δημιουργήθηκε στα Aπέννινα Όρη, στην περιοχή Abruzzo, 50 χλμ. ανατολικά από την Ρώμη, από ανθρακωρύχους (carbonari). Για την ακρίβεια, μαγείρευαν το συγκεκριμένο πιάτο πάνω...
Μια εξαιρετικά θρεπτική σαλάτα, που συνδυάζει πρωτεΐνες, υδατάνθρακες και καλά λιπαρά. Όλα δηλαδή τα μακροθρεπτικά συστατικά που θέλουμε από ένα γεύμα, μαζί με πολλές βιταμίνες συμπλέγματος Β και φυτικές ίνες.
Τα κάστανα αποτελούν ένα σημαντικό τρόφιμο για πολλές κουλτούρες και ιδιαίτερα γι’ αυτές της Κίνας, της Κορέας, της Ιαπωνίας, της Βόρειας Αμερικής και της Μεσογείου και καλλιεργούνται για περισσότερα από...