Αυτό το φαγητό είναι το κρητικό φρικασέ , εσείς ακολουθείστε τα βήματα και εάν δεν μπορείτε να βρείτε στμναγκάθι τότε κάντε το με τα δικά σας χόρτα αρκεί να πικρίζουν...
Μαστέλο λέγεται κατ’ αρχήν το σκεύος που χρησιμοποιείται γι’ αυτήν τη συνταγή – αν και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για άλλα φαγητά γάστρας. Λόγω της κατασκευής του, το πήλινο αυτό...
Πάμε να κάνουμε μια αληθινή σούπα ενέργειας στην οποία πλήν των μανιταριών θα προσθέσετε είτε πτισάνη απο το Δίλοφο Φαρσάλων (Αγρόκτημα Αντωνόπουλου), είτε κριθάρι.
Μουσταρδάτο , μυρωδάτο και μελωμένα χοιρινό για όλη την οικογένεια , φτιάξτε το και για κύριο πιάτο αλλά και ως μεζέ για το κρασάκι σας , θέλει καλή παρέα .
Ήρθε η ώρα να ξεχάσετε για λίγο τα κεμπάπ που μέχρι σήμερα τρώγατε και να φτιάξετε με καλής ποιότητας κιμά κοτοπουλο ελαφριά αλλά ζουμερά και πεντανόστιμα κεμπάπ κοτόπουλου .
Θαλλασινό στιφάδο με χταπόδι που θα σας κάνει να ξεχάσετε αυτό με το λαγό η και με το μοσχάρι , δεν είναι απαραίτητο να είναι Σαρακοστή για να το δοκιμάσετε...