Υλικά
-
250 γρ. αλεύρι
-
100 γρ. άγλυκο κακάο σκόνη
-
25 γρ. ζάχαρη άχνη
-
1 πρέζα κανέλα σε σκόνη
-
4 αυγά
-
½ κουταλάκι εκχύλισμα βανίλιας
-
Φυστίκια Αιγίνης για το γαρνίρισμα
Πληροφορίες
Εντυπωσιάστε φτιάχνοντας τις δικές διαφορετικές ταλιατέλες σοκολάτας και σερβίρετε με ότι εσείς νομίζετε ότι ταιριάζει στα γούστα σας.
(Visited 2.015 times, 1 visits today)
Βήματα
1
Τέλος
|
Κοσκινίστε μαζί το αλεύρι με το κακάο. Προσθέστε τη ζάχαρη και την κανέλα και ανακατέψτε καλά. |
2
Τέλος
|
Κάντε ένα λάκο στο κέντρο του αλευριού και προσθέστε τα αυγά. Συνεχίστε με τη βανίλια και με ένα πιρούνι χτυπήστε ελαφρά τα αυγά. |
3
Τέλος
|
Ζυμώνουμε μέχρι να μαλακώσει το μείγμα και να γίνει ελαστικό. Ανοίγουμε τη ζύμη σε λεπτό φύλλο και κόβουμε το σε μακριές, 1 εκατοστού πλάτος, λωρίδες. |
4
Τέλος
|
Βράζουμε νερό σε μια μεγάλη κατσαρόλα, προσθέτουμε τις ταλιατέλες για 3 λεπτά. Στραγγίζουμε καλά. |