0 0
Σπιτικά fish sticks

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Υλικά

1 φιλέτο άσπρου ψαριού της αρεσκείας σας, κομμένο σε λωρίδες
1 κούπα αλεύρι
1 κούπα τριμμένη φρυγανιά
4 τορτίγιες
λαχανικά της αρεσκείας σας (αγγούρι, μαρούλι, ντομάτα)
1 αυγό
ελαιόλαδο
Αλάτι και πιπέρι

Σπιτικά fish sticks

με φιλετο ψαριου

Κουζίνα:

τα δικά σας

  • 25'
  • Για 4
  • Εύκολη

Υλικά

Πληροφορίες

Share

Για να γνωρίζετε τι τρώνε τα παιδιά σας. Φτιάξτε τα και δεν θα αγοράσετε ξανά τα έτοιμα.

Βήματα

1
Τέλος

Σε ένα μπολ χτυπάμε το αυγό, σε ένα άλλο ρίχνουμε τη φρυγανιά και σε ένα τρίτο το αλεύρι.

2
Τέλος

Πανάρουμε τα φιλέτα πρώτα στο αλεύρι, μετά στο αυγό και τέλος στη φρυγανιά.

3
Τέλος

Τα τηγανίζουμε σε καυτό ελαιόλαδο ή τα ψήνουμε σε ελαφρά λαδωμένο ταψί σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 15-20 λεπτά ή μέχρι να ξεκολλάει εύκολα η κρούστα τους με ένα πιρούνι (αν τα τηγανίσουμε φροντίζουμε να τα σερβίρουμε πάνω σε απορροφητικό χαρτί που θα τραβήξει το επιπλέον λάδι).

4
Τέλος

Παίρνουμε τις τορτίγιες, τις γεμίζουμε με τα λαχανικά της αρεσκείας μας και τις ψαροκροκέτες, τις τυλίγουμε και κλείνουμε τη μια άκρη τους με αλουμινόχαρτο ή διάφανη μεμβράνη.

5
Τέλος

Αν θέλουμε, πριν τις τυλίξουμε, προσθέτουμε σος της αρεσκείας μας, όπως μαγιονέζα.

προηγούμενο
Μπιφτέκια κοτόπουλο με λεμόνι
επόμενο
Μπέργκερ με μανιτάρια πορτομπέλο
προηγούμενο
Μπιφτέκια κοτόπουλο με λεμόνι
επόμενο
Μπέργκερ με μανιτάρια πορτομπέλο