Υλικά
-
1 συσκευασία καπνιστά χωριάτικα λουκάνικα, μπουκιές
-
2 φλ. πολύ ψιλοκομμένο κόκκινο λάχανο
-
3 κ.σ. κόκκινο ξίδι από κρασί
-
¾ φλ. γιαούρτι
-
2 κ.σ. ταχίνι
-
4 -5 αφράτα φραντζολάκια μπριός (brios), ανοιγμένα στη μέση αλλά όχι χωρισμένα
-
1 φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
-
1 κ.σ. μπούκοβο
-
Αλάτι & φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
Πληροφορίες
Βήματα
1
Τέλος
|
Ψήνουμε τα λουκάνικα και τα αφήνουμε επάνω σε χαρτί κουζίνας να απορροφηθεί το λάδι. |
2
Τέλος
|
Ανακατεύουμε σε μπολ το λάχανο, το ξύδι, το αλάτι, το πιπέρι. |
3
Τέλος
|
Σε άλλο μπολ διαλύουμε το ταχίνι με λίγο χλιαρό νερό, προσθέτουμε το γιαούρτι, αλατοπιπερώνουμε, ρίχνουμε και τα κρεμμυδάκια και ανακατεύουμε. |
4
Τέλος
|
Ψήνουμε τα φραντζολάκια στο γκριλ για 3 – 4 λεπτά. Βάζουμε ένα λουκάνικο μέσα σε κάθε ψωμάκι, μοιράζουμε επάνω το μείγμα με το κόκκινο λάχανο, περιχύνουμε από πάνω τη σάλτσα με το ταχίνι και το γιαούρτι και πασπαλίζουμε με μπούκοβο. |