0 0
Σαλάτα καρότου

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Υλικά

1/2 κιλό καρότα
3 σκελίδες σκόρδο
Χυμό από 1 λεμόνι
2 κ.σ. φρέσκο κόλιανδρο
1 κ.γ. σπόροι κύμινου
1 κ.σ. ζάχαρη
πιπέρι καγιέν
1/2 κ.γ. αλάτι

Σαλάτα καρότου

με σκορδο και καγιεν

Κουζίνα:

γεμάτη αρώματα

  • 15'
  • Για 2
  • Εύκολη

Υλικά

Πληροφορίες

Share

Δροσερή ανάλάφρη για να την φάτε σκέτη είτε να συνοδέυσετε ένα ψητό κρέας ή ένα κεμπάπ.

Βήματα

1
Τέλος

Κόβουμε τα καρότα σε λεπτά ζουλιέν και ψιλοκόβουμε τις σκελίδες σκόρδου και τον κόλιανδρο.

2
Τέλος

Βράζουμε τα καρότα και το σκόρδο, το αλάτι και τη ζάχαρη για περίπου 15 λεπτά. Τα στραγγίζουμε και τα αφήνουμε να κρυώσουν.

3
Τέλος

Τα βάζουμε σε ένα μπολ, περιχύνουμε με το χυμό λεμόνι και προσθέτουμε το πιπέρι καγιέν, το κύμινο και το αλάτι. Πασπαλίζουμε με τον κόλιανδρο.

προηγούμενο
Κεφτές του πασά
επόμενο
Κεμπάπ
προηγούμενο
Κεφτές του πασά
επόμενο
Κεμπάπ