Υλικά
-
1 κιλό πατάτες
-
1 ματσάκι κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένο ή ένα ξερό
-
3-4 αγγουράκια τουρσί (ή 1 αγγουράκι φρέσκο)
-
300 γρ. κοτομπουκιές
-
2 αυγά βρασμένα
-
μαϊντανό ψιλοκομμένο
-
Αλάτι και πιπέρι
-
Για τη σώς:
-
6 κ.σ. μαγιονέζα
-
2 κ.σ. γιαούρτι
-
1 κ.σ. μουστάρδα
-
Λίγο ξύδι
-
Λίγο ελαιόλαδο
Πληροφορίες
Αυτό το πιάτο το βαφτίζεις και σαλάτα αλλά και ένα μεζεδάκι για μπύρα. Δικό σας.
(Visited 374 times, 1 visits today)
Βήματα
1
Τέλος
|
Βράζουμε τις πατάτες μέχρι να μαλακώσουν και όχι να λιώσουν. |
2
Τέλος
|
Προσθέτουμε τα αγγουράκια , το κρεμμυδάκι φρέσκο ή ξερό ,τα βρασμένα αυγά και τον μαϊντανό. |
3
Τέλος
|
Χτυπάμε σε ένα μπλέντερ τα υλικά της σάλτσας και ανακατεύουμε με τα υλικά της σαλάτας. |
4
Τέλος
|
Τηγανίζουμε τις κοτομπουκιές και σερβίρουμε. |
5
Τέλος
|
* Μπορείτε να προσθέσετε υλικά ανάλογα με τα γούστα σας , όπως πιπεριές κτλ. |