Υλικά
-
1/2 κιλό σπαγγέτι
-
1 πιπεριά πράσινη, ψιλοκομμένη
-
1 πιπεριά κίτρινη, ψιλοκομμένη
-
1 πιπεριά κόκκινη, ψιλοκομμένη
-
1 κουτάλια κάπαρη
-
2 σκελίδες σκόρδο, πολτοποιημένο
-
ελαιόλαδο
-
10 ελιές πράσινες γεμιστές με πιπεριά ή αμύγδαλο
-
1 ματσάκι μαϊντανός ψιλοκομμένος
-
1 κ.γ. ξερό βασιλικό
-
Αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Πληροφορίες
Μόνο με λαχανικά, μόνο πεντανόστιμη, την κάνεις σε δέκα λεπτά και την λες και νηστίσιμη.
(Visited 5.138 times, 1 visits today)
Βήματα
1
Τέλος
|
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τις ψιλοκομμένες πιπεριές, τα ντοματίνια κομμένα στη μέση , τις ελιές , το μισό μαϊντανό, το βασιλικό και 2 κουταλιές λάδι. Αλατοπιπερώνουμε και τα κρατάμε στην άκρη. |
2
Τέλος
|
Βράζουμε τα μακαρόνια σε αλατισμένο νερό έτσι ώστε να μείνουν al dente. Σουρώνουμε και τα βάζουμε στην άκρη. |
3
Τέλος
|
Σε μία κατσαρόλα ζεσταίνουμε το λάδι και το σκόρδο ελαφρά (αν κάψει πολύ θα γίνει πικρό). Βγάζουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά, ρίχνουμε μέσα τα μακαρόνια, ανακατεύουμε ελαφρά και εν συνεχεία ρίχνουμε και το περιεχόμενο του μπολ. Ανακατεύουμε ελαφρά ώστε να δέσουν οι γεύσεις. |
4
Τέλος
|
Σερβίρουμε γαρνίροντας με τον υπόλοιπο ψιλοκομμένο μαϊντανό. |