0 0
Λουκάνικα σαγανάκι

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Υλικά

1 συσκευασία καπνιστό κατσικίσιο λουκάνικο (Αντωνάκης)
2 σκελίδες σκόρδο
4 πιπεριές φλωρίνης
2-4 πατάτες baby
10 ντοματίνια
200 γρ. μιτατοτύρι με μπούκοβο
100 γρ. κατσικίσιο τυρί (Χρηστάκης)
αλάτι με ρίγανη και σουσάμι (Salt Odyssey)

Λουκάνικα σαγανάκι

στο φουρνο

Κουζίνα:

μεζές λέμε...

  • 30'
  • Για 2
  • Εύκολη

Υλικά

Πληροφορίες

Share

Πρόταση για κρασομεζέ, εύκολα και κυρίως μερακλίδικα.

Βήματα

1
Τέλος

Κόβουμε τις πιπεριές σε χοντρά κομμάτια, τις πατάτες στη μέση όπως και τα ντοματίνια και ψιλοκόβουμε το σκόρδο.

2
Τέλος

Στον πάτο μιας μικρής γάστρας (καλό είναι να είναι μαντεμένια), βάζουμε τις πατάτες από πάνω, τις πιπεριές, μετά τα ντοματίνια και το σκόρδο. Ρίχνουμε όσο αλάτι θέλουμε, κανονικό ή με ρίγανη και σουσάμι, κόβουμε σε φέτες 2 εκατοστών τα λουκάνικα και τα προσθέτουμε. Τελειώνουμε με τα τυριά.

3
Τέλος

Βάζουμε σε προθερμασμένο φούρνο σκεπασμένη τη γάστρα για 20 λεπτά περίπου στους 180 βαθμούς.

προηγούμενο
Γιορτινή πάβλοβα
επόμενο
Πολύχρωμη λαχανοσαλάτα
προηγούμενο
Γιορτινή πάβλοβα
επόμενο
Πολύχρωμη λαχανοσαλάτα