Υλικά
- 
                                          1 κιλό καλαμαράκια μικρά
 - 
                                          6 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
 - 
                                          1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
 - 
                                          1 μικρό φλιτζάνι κονιάκ
 - 
                                          1 ποτήρι κρασί
 - 
                                          2 κ.σ. πελτέ ντομάτας
 - 
                                          Αλάτι και πιπέρι
 
Πληροφορίες
Ο πιο εύκολος τρόπος να απολαύσετε τα καλαμαράκια ώς μεζέ ή ώς κυρίως.
(Visited 668 times, 1 visits today)
                      Βήματα
| 
                       1 
                        Τέλος 
                         | 
                    
                                             Καθαρίζουμε τα καλαμαράκια. Καίμε το λάδι σε χαμηλή κατσαρόλα και μαραίνουμε ελαφρά τα σκόρδα.  | 
                  
| 
                       2 
                        Τέλος 
                         | 
                    
                                             Προσθέτουμε τα καλαμάρια και το κονιάκ. Ρίχνουμε το κρασί, τον πελτέ ντομάτας, αλάτι και πιπέρι.  | 
                  
| 
                       3 
                        Τέλος 
                         | 
                    
                                             Σιγοβράζουμε σε χαμηλή φωτιά για 30 λεπτά, μέχρι να δέσει η σάλτσα. Σερβίρονται ζεστά.  | 
                  
      

                
                

