0 0
Γίγαντες τουρσί

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Υλικά

250 γρ. φασόλια
2 φλ. καλό σπιτικό ξύδι
αλάτι
Λίγη ξερή ρίγανη
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
1/2 κ.γ. γλυκιά πάπρικα σε σκόνη
1/2 φλ. ελαιόλαδο

Γίγαντες τουρσί

με γλυκιά πάπρικα και σκόρδο

Κουζίνα:

μεζές για κάθε στιγμή

  • 30'
  • Για 6
  • Εύκολη

Υλικά

Πληροφορίες

Share

Είναι έυκολο στο να παρασκευαστεί και το έχετε στο ψυγείο σας για να το χρησιμοποιήσετε όπως και όπου θέλετε.

Βήματα

1
Τέλος

Από το προηγούμενο βράδυ βάζουμε τα φασόλια σε νερό. Την επόμενη μέρα τα σιγοβράζουμε για 25 λεπτά.

2
Τέλος

Σ' ένα αποστειρωμένο βάζο ρίχνουμε τα φασόλια στραγγισμένα και προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά μας. Κλείνουμε καλά το καπάκι και αποθηκεύουμε στο ψυγείο μας.

προηγούμενο
Χόρτα τσιγαριστά
επόμενο
Ρυζόγαλο
προηγούμενο
Χόρτα τσιγαριστά
επόμενο
Ρυζόγαλο