1 0
Χταπόδι ξιδάτο στη λαδόκολλα

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Υλικά

χταπόδι (περίπου 1 κιλό)
1 κρεμμύδι
2-3 σκελίδες σκόρδο
3 φύλλα δάφνης
ρίγανη και θυμάρι
1 κουτάλια κόκκους πιπέρι
λίγο αλάτι
ξίδι μπαλσάμικο
ελαιόλαδο
λαδόκολλα
αλουμινόχαρτο

Χταπόδι ξιδάτο στη λαδόκολλα

με αρωματικα

Κουζίνα:

λατρεμένος μεζές

  • 01ω 25'
  • Για 4
  • Εύκολη

Υλικά

Πληροφορίες

Share

Άλλη μια εύκολη πρόταση χωρίς να λερώσετε αλλά κυρίως να απολαύσετε όλη την νοστιμιά του χταποδιού.

Βήματα

1
Τέλος

Καθαρίζουμε και πλένουμε καλά το χταπόδι και το αφήνουμε να στραγγίσει.

2
Τέλος

Στρώνουμε το αλουμινόχαρτο, από πάνω μια λαδόκολλα και προσθέτουμε το κρεμμύδι σε ροδέλες, το σκόρδο, την δάφνη και ακουμπάμε επάνω τους τα πλοκάμια του χταποδιού.

3
Τέλος

Τέλος πάνω από το χταπόδι ρίχνουμε λίγο αλάτι το πιπέρι την φρέσκια ή ξερή ρίγανη, το θυμάρι, το ελαιόλαδο και μερικές σταγόνες ξίδι .

4
Τέλος

Κλείνουμε καλά πρώτα την λαδόκολλα και μετά το αλουμινόχαρτο και ψήνουμε μια ώρα και ένα τέταρτο περίπου στους 180 βαθμούς.
Το αφήνουμε 15 λεπτά περίπου και μετά το τρώμε με πολύ ψωμί .

προηγούμενο
Ρολά κανέλας (Cinnamon rolls)
επόμενο
Μπακλαβάς
προηγούμενο
Ρολά κανέλας (Cinnamon rolls)
επόμενο
Μπακλαβάς