Υλικά
- 
                                          χταπόδι (περίπου 1 κιλό)
- 
                                          1 κρεμμύδι
- 
                                          2-3 σκελίδες σκόρδο
- 
                                          3 φύλλα δάφνης
- 
                                          ρίγανη και θυμάρι
- 
                                          1 κουτάλια κόκκους πιπέρι
- 
                                          λίγο αλάτι
- 
                                          ξίδι μπαλσάμικο
- 
                                          ελαιόλαδο
- 
                                          λαδόκολλα
- 
                                          αλουμινόχαρτο
Πληροφορίες
Άλλη μια εύκολη πρόταση χωρίς να λερώσετε αλλά κυρίως να απολαύσετε όλη την νοστιμιά του χταποδιού.
(Visited 19.337 times, 1 visits today)
                      Βήματα
| 1 Τέλος | Καθαρίζουμε και πλένουμε καλά το χταπόδι και το αφήνουμε να στραγγίσει. | 
| 2 Τέλος | Στρώνουμε το αλουμινόχαρτο, από πάνω μια λαδόκολλα και προσθέτουμε το κρεμμύδι σε ροδέλες, το σκόρδο, την δάφνη και ακουμπάμε επάνω τους τα πλοκάμια του χταποδιού. | 
| 3 Τέλος | Τέλος πάνω από το χταπόδι ρίχνουμε λίγο αλάτι το πιπέρι την φρέσκια ή ξερή ρίγανη, το θυμάρι, το ελαιόλαδο και μερικές σταγόνες ξίδι . | 
| 4 Τέλος | Κλείνουμε καλά πρώτα την λαδόκολλα και μετά το αλουμινόχαρτο και ψήνουμε μια ώρα και ένα τέταρτο περίπου  στους 180 βαθμούς. | 
 
      

 
                 
                
