Υλικά
-
Για τη βινεγκρέτ δυόσμου
-
2 κ.γ. μέλι
-
1/4 φλιτζανιού ξύδι απο λευκό κρασί
-
2 κ.σ. ε.π. ελαιόλαδο
-
1/4 κ.γ. χοντρό αλάτι θαλασσινό
-
1/8 κ.γ. φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
-
1 κρεμμύδι εσαλότ
-
1/2 φλιτζάνι φρέσκος δυόσμος ψιλοκομμένος
-
Για τα παϊδάκια
-
4 παϊδάκια αρνίσια
-
1/2 κ.γ. χοντρό αλάτι θαλασσινό
-
1/4 κ.γ. φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
-
2 κ.σ. ε.π. ελαιόλαδο
Πληροφορίες
Ο δυόσμος είναι γνωστό πως ταιριάζει άψογα με το αρνί , φανταστείτε τώρα τα παϊδάκια με βινεγκρέτ δυόσμου.
(Visited 240 times, 1 visits today)
Βήματα
1
Τέλος
|
Σε ένα μπολ χτυπάμε το μέλι, το ξύδι, το ελαιόλαδο, το αλάτι και το πιπέρι για τη βινεγκρέτ. Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το δυόσμο, τα προσθέτουμε στο μπολ και ανακατεύουμε για να συνδυαστούν τα υλικά. Το αφήνουμε στην άκρη. |
2
Τέλος
|
Ξεπλένουμε καλά τα παϊδάκια, τα στεγνώνουμε με απορροφητικό χαρτί και αλατοπιπερώνουμε και τις δύο πλευρές. Ζεσταίνουμε 2 κ.σ. ελαιόλαδο σε ένα μεγάλο τηγάνι, σε μέτρια προς δυνατή φωτιά. Προσθέτουμε τα παϊδάκια και μαγειρεύουμε από κάθε πλευρά, μέχρι να ψηθεί το κρέας όσο επιθυμούμε. |
3
Τέλος
|
Σερβίρουμε τα παϊδάκια με τη σάλτσα δυόσμου. |