Share Σπαγγέτι με αυγά αχινού Χρόνος ψησίματος: 15' Ζυμαρικά Κουζίνα: Μεσογειακή Συνταγή για μυημένους και μερακλήδες. Διαβάστε περισσότερα
Share Σάλτσα Romesco Χρόνος ψησίματος: 20' Σάλτσες Κουζίνα: Μεσογειακή Η Ισπανική σάλτσα Romesco κατάγεται από την πόλη της Ταραγκόνα στην Καταλονία, όπου κάθε χρόνο γίνεται και γιορτή για την ανάδειξη του καλύτερου παρασκευαστή της σάλτσας. Ταιριάζει με γαρίδες,αρνί και... Διαβάστε περισσότερα
Share Ψητό χταπόδι Χρόνος ψησίματος: 01ω 20' Θαλασσινά - Ψάρια Κουζίνα: Μεσογειακή Αυτή την συνταγή την λες και Gourmet, θα σας ταλαιπωρήσει λίγο αλλά θα σας αποζημιώσει γευστικά. Διαβάστε περισσότερα