Share Ασουρέ (βαρβάρα) Χρόνος ψησίματος: 55' Γλυκά - Επιδόρπια - Παγωτά Κουζίνα: Μεσογειακή Ο ασουρές ή βαρβάρα είναι ένα γλυκό, γνωστό στους Τούρκους και ως το γλυκό του Νώε,[1] το οποίο παραδοσιακά υπάρχει στην Ελλάδα και στην Τουρκία, αλλά είναι διαδεδομένο και στην περιοχή της Μέσης Ανατολής. Το... Διαβάστε περισσότερα
Share Μπακλαβάς Χρόνος ψησίματος: 55' Γλυκά - Επιδόρπια - Παγωτά Κουζίνα: Μεσογειακή Η συγκεκριμένη συνταγή θα σας κάνει να ξεχάσετε ότι φτιάχνατε μέχρι σήμερα, είναι ζουμερός, αφράτος και πεντανόστιμος. Διαβάστε περισσότερα