• Αρχική
  • Ingredient: φρέσκο θυμάρι, ψιλοκομμένο
  • Κατηγορία

  • Κύριο Υλικό

  • Ειδική Κατηγορία

  • Διεθνή

Ingredient: φρέσκο θυμάρι, ψιλοκομμένο

Σάλτσα μαρινάρα

Χρόνος ψησίματος: 25'
Κουζίνα:
Σάλτσα Μαρινάρα ή αλλιώς σάλτσα του ναυτικού όπως ονομάζεται είναι μια από τις πιο βασικές σάλτες της Ιταλικής Κουζίνας με καταγωγή από Νάπολη. Ντομάτα, κρεμμύδι, σκόρδο και λίγο βασιλικό κι...

Η πίτα του βοσκού

Χρόνος ψησίματος: 01ω 30'
Κουζίνα:
Η πίτα αυτή προέρχεται κυρίως από την Βόρεια Αγγλία και Σκωτία, όπου υπάρχει μεγάλος αριθμός των προβάτων – εξ”ού και το όνομα. Λέγεται μάλιστα ότι αρχικά φτιαχνόταν από τα περισσεύματα...