• Κατηγορία

  • Κύριο Υλικό

  • Ειδική Κατηγορία

  • Διεθνή

Ingredient: ε.π. ελαιόλαδο

Σπαγγέτι με φρέσκια σάλτσα ντομάτας

Χρόνος ψησίματος: 40'
Κουζίνα:
Η καταγωγή της τοποθετείται στο Περού, ενώ στην Ευρώπη έφτασε μετά το 16ο αιώνα, αφού την έφεραν στα ευρωπαϊκά εδάφη οι Ισπανοί εξερευνητές. Η πρώτη ντομάτα που καλλιεργήθηκε στην Ελλάδα ήταν...

Γαλαξιδιώτικο ραβανί

Ένα από τα ωραιοτέρα ταξίδια μου στην Ελλάδα ήταν αυτό στο Γαλαξίδι, εκεί λοιπόν γέυτηκα το μοναδικό και ξακουστό Γαλαξιδιώτικο  ραβανί. Είχα την τύχη να με φιλοξενήσει στο ξενοδοχείο της...