Share Μεσογειακή σαλάτα με πτισάνη Χρόνος ψησίματος: 45' Σαλάτες Κουζίνα: Μεσογειακή Από τα πρώτα φυτά που καλλιέργησε ο άνθρωπος ήταν η πτισάνη.Βασική διατροφή του ανθρώπου από την προϊστορική εποχή έως και τον 16ο αιώνα. Είναι εξαιρετική πηγή ευρέως φάσματος θρεπτικών ουσιών,... Διαβάστε περισσότερα
Share Κεσαντίγιας αλά ελληνικά Χρόνος ψησίματος: 30' Ορεκτικά -μεζέδες Πουλερικά Κουζίνα: Μεσογειακή Αντί για τορτίγιας… ελληνικές πίτες, ελιές και φέτα, ρίγανη και… άρωμα Ελλάδας. Διαβάστε περισσότερα