Share Κουνέλι ραγγού Χρόνος ψησίματος: 01ω 15' Κρέας- BBQ -Γκριλ Κουζίνα: Γαλλική Η Γκρεμολάτα είναι συνδυασμός από ξύσμα λεμονιού, σκόρδο, μαϊντανό και ελαιόλαδο. Παραδοσιακό συστατικό του Osso Bucco (σιγοψημένα κομμάτια μοσχαριού), είναι επίσης σπουδαίο ως γαρνίρισμα πάνω σε αρνί φούρνου ή σχάρας,... Διαβάστε περισσότερα
Share Κεφτεδάκια κοτόπουλο με σάλτσα ντομάτας Χρόνος ψησίματος: 01ω 00' Ορεκτικά -μεζέδες Πουλερικά Κουζίνα: Μεσογειακή Η κλασική συνταγή η οποία γίνεται με μοσχαρίσιο κιμά, τώρα στην πιο ελαφριά εκδοχή της με κιμά κοτόπουλο. Διαβάστε περισσότερα