Η συνταγή στηρίζεται σε μια ιδιοφυή ζύμη, που γίνεται στην κατσαρόλα! Η “πιο γρήγορη ζύμη” μπορεί να μην σας πετύχει με την πρώτη, αλλά δεν είναι καθόλου δύσκολη μόλις αντιληφθείτε...
Ένα από τα πολύ αγαπημένα μου φαγητά, που αρέσει πάρα πολύ στα παιδιά, αλλά είναι και ένα εξαιρετικό πιάτο για να στολίσει το γιορτινό μας τραπέζι. Φτιάξτε το για τα...
Μια ωραία ιδέα για σερβίρισμα είναι να κόψουμε πορτοκάλια στην μέση, να αδειάσουμε το περιεχόμενο και να χρησιμοποιήσουμε την πορτοκαλόκουπα σαν μπολ για τη γρανίτα.