• Κατηγορία

  • Κύριο Υλικό

  • Ειδική Κατηγορία

  • Διεθνή

Φρούτα

Μίνι εκλέρ

Χρόνος ψησίματος: 01ω 00'
Κουζίνα:
Η συνταγή στηρίζεται σε μια ιδιοφυή ζύμη, που γίνεται στην κατσαρόλα! Η “πιο γρήγορη ζύμη” μπορεί να μην σας πετύχει με την πρώτη, αλλά δεν είναι καθόλου δύσκολη μόλις αντιληφθείτε...

Γρανίτα πορτοκάλι

Χρόνος ψησίματος: 20'
Κουζίνα:
Μια ωραία ιδέα για σερβίρισμα είναι να κόψουμε πορτοκάλια στην μέση, να αδειάσουμε το περιεχόμενο και να χρησιμοποιήσουμε την πορτοκαλόκουπα σαν μπολ για τη γρανίτα.