Υλικά
- 
                                          1/4 φλιτζάνι ξύδι από κόκκινο κρασί
 - 
                                          1/4 φλιτζάνι χυμό λεμονιού
 - 
                                          1 κ.γ. μουστάρδα Dijon
 - 
                                          2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
 - 
                                          2 κ.γ. αποξηραμένη ρίγανη
 - 
                                          1 κ.γ. θαλασσινό αλάτι
 - 
                                          1/2 κ.γ. μαύρο πιπέρι
 - 
                                          1/2 φλιτζάνι ε.π. ελαιόλαδο
 
Πληροφορίες
Παντρέψτε το με την χωριάτικη σαλάτα ή απλά δουλέψτε την φαντασία σας.
(Visited 283 times, 1 visits today)
                      Βήματα
| 
                       1 
                        Τέλος 
                         | 
                    
                                             Χτυπάμε μαζί το ξύδι από κόκκινο κρασί, το χυμό λεμονιού, τη μουστάρδα ντιζόν, το σκόρδο, την αποξηραμένη ρίγανη, το αλάτι και το μαύρο πιπέρι.  | 
                  
| 
                       2 
                        Τέλος 
                         | 
                    
                                             Περιχύστε με ελαιόλαδο, ανακατεύοντας πολύ καλά.  | 
                  
| 
                       3 
                        Τέλος 
                         | 
                    
                                             Ψύξτε σε σφραγισμένο δοχείο.  | 
                  
| 
                       4 
                        Τέλος 
                         | 
                    
                                             Ανακατέψτε καλά πριν τη χρήση.  | 
                  
      

                
                
