Υλικά
- 
                                          500 γρ. λουκάνικα χοιρινά ή ανάμεικτα Φαρσάλων
 - 
                                          2 κ.σ. ελαιόλαδο
 - 
                                          2 κρεμμύδια χοντροκομμένα
 - 
                                          1/2 φλιτζάνι λευκό κρασί
 - 
                                          2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
 - 
                                          1 κ.γ. ρίγανη
 - 
                                          1 κ.γ. θυμάρι
 - 
                                          5-6 φρέσκα φύλλα δενδρολίβανου
 - 
                                          1 κ.γ. καπνιστή πάπρικα
 - 
                                          φρεσκοτριμμένο πιπέρι
 - 
                                          1/3 φλιτζανιού νερό
 
Πληροφορίες
Βήματα
| 
                       1 
                        Τέλος 
                         | 
                    
                                             Κόβετε τα λουκάνικα σε ροδέλες και τα σοτάρετε μέχρι να ροδίσουν καλά.  | 
                  
| 
                       2 
                        Τέλος 
                         | 
                    
                                             Αφαιρείτε τα λουκάνικα από το τηγάνι και αδειάζετε το περιττό λίπος. Βάζετε το λάδι και σοτάρετε τα κρεμμύδια, το σκόρδο, το θυμάρι και την πάπρικα. Σβήνετε με το κρασί.  | 
                  
| 
                       3 
                        Τέλος 
                         | 
                    
                                             Προσθέτετε στο τηγάνι τα λουκάνικα, τη ρίγανη, το δενδρολίβανο, λίγο πιπέρι και 1/3 του φλιτζανιού νερό. Το αφήνετε στη φωτιά για 7-8 λεπτά, μέχρι να πιει τα υγρά του.  | 
                  
| 
                       4 
                        Τέλος 
                         | 
                    
                                             Σβήνετε τη φωτιά και σερβίρετε την τηγανιά ζεστή.  | 
                  
      

                
                

