Υλικά
-
1 φιλέτο άσπρου ψαριού της αρεσκείας σας, κομμένο σε λωρίδες
-
1 κούπα αλεύρι
-
1 κούπα τριμμένη φρυγανιά
-
4 τορτίγιες
-
λαχανικά της αρεσκείας σας (αγγούρι, μαρούλι, ντομάτα)
-
1 αυγό
-
ελαιόλαδο
-
Αλάτι και πιπέρι
Πληροφορίες
Για να γνωρίζετε τι τρώνε τα παιδιά σας. Φτιάξτε τα και δεν θα αγοράσετε ξανά τα έτοιμα.
Βήματα
1
Τέλος
|
Σε ένα μπολ χτυπάμε το αυγό, σε ένα άλλο ρίχνουμε τη φρυγανιά και σε ένα τρίτο το αλεύρι. |
2
Τέλος
|
Πανάρουμε τα φιλέτα πρώτα στο αλεύρι, μετά στο αυγό και τέλος στη φρυγανιά. |
3
Τέλος
|
Τα τηγανίζουμε σε καυτό ελαιόλαδο ή τα ψήνουμε σε ελαφρά λαδωμένο ταψί σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 15-20 λεπτά ή μέχρι να ξεκολλάει εύκολα η κρούστα τους με ένα πιρούνι (αν τα τηγανίσουμε φροντίζουμε να τα σερβίρουμε πάνω σε απορροφητικό χαρτί που θα τραβήξει το επιπλέον λάδι). |
4
Τέλος
|
Παίρνουμε τις τορτίγιες, τις γεμίζουμε με τα λαχανικά της αρεσκείας μας και τις ψαροκροκέτες, τις τυλίγουμε και κλείνουμε τη μια άκρη τους με αλουμινόχαρτο ή διάφανη μεμβράνη. |
5
Τέλος
|
Αν θέλουμε, πριν τις τυλίξουμε, προσθέτουμε σος της αρεσκείας μας, όπως μαγιονέζα. |