Υλικά
-
800 γρ. πρόβειο κιμά
-
200 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος
-
1 μεγάλο κρεμμύδι τριμμένο στον τρίφτη
-
2 κ.σ. πετιμέζι
-
2 κ.σ. μηλόξιδο
-
1 κ.γ. γλυκιά πάπρικα ή σουμάκ
-
1/2 κ.γ. κύμινο
-
1 κ.γ. κόλιανδρο σπασμένο
-
ρίγανη
-
Αλάτι και μαύρο πιπέρι
-
1/2 κούπα ελαιόλαδο
Πληροφορίες
Πραγματικά αξίζει να δοκιμάσετε αυτά τα κεμπάπ,ανάψτε κάρβουνα και καλέστε φίλους
(Visited 1.578 times, 1 visits today)
Βήματα
1
Τέλος
|
Ζυμώνουμε καλά τους κιμάδες με τα μπαχαρικά και αφήνουμε το μείγμα στο ψυγείο μια με τρεις ώρες τουλάχιστον. |
2
Τέλος
|
Ψήνουμε ιδανικά στα κάρβουνα ή στο γκριλ του φούρνου ή σε ένα σχαροτήγανο. |
3
Τέλος
|
Απολαύστε τα με τζατζίκι, πίτες και ότι άλλο σας κάνει όρεξη. |