Υλικά
-
1/2 κιλό σπαγγέτι
-
1/3 φλιτζανιού έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
-
5 σκελίδες σκόρδο ξεφλουδισμένες και ψιλοκομμένες
-
20 ντοματίνια
-
4 κ.σ. φύλλα βασιλικού
-
1 κ.σ. φυλλαράκια φρέσκιας ρίγανης
-
1/3 κ.γ. πάπρικα
-
1 φλιτζάνι παρμεζάνα τριμμένη
-
Αλάτι & φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
Πληροφορίες
Είσαι στο σπίτι και θες να φάς κάτι γρήγορο και του πενταλέπτου; Να η λύση. Και αν δεν έχεις ντοματίνια… δεν χάλασε ο κόσμος απλά αυτοσχεδίασε.
(Visited 2.854 times, 1 visits today)
Βήματα
1
Τέλος
|
Βράζουμε τα σπαγγέτι σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Φροντίζουμε να μείνουν αλ ντέντε. |
2
Τέλος
|
Ενώ τα ζυμαρικά βράζουν, ζεσταίνουμε το λάδι σε ένα τηγάνι και σοτάρουμε ελαφρά το σκόρδο με τα ντοματίνια ολόκληρα (αν είναι μεγάλα τα κόβουμε στα δύο). Προσθέτουμε τη ρίγανη, το μισό βασιλικό, την πάπρικα, αλάτι, πιπέρι, ανακατεύουμε μια φορά και σβήνουμε τη φωτιά. |
3
Τέλος
|
Σουρώνουμε τα ζυμαρικά, τα επαναφέρουμε στην κατσαρόλα και περιχύνουμε με το περιεχόμενο του τηγανιού. Ανακατεύουμε ελαφρά. |
4
Τέλος
|
Σερβίρουμε πασπαλίζοντας με τον υπόλοιπο βασιλικό και τριμμένη παρμεζάνα. |