0 0
Ψητά μανιτάρια με σάλτσα σόγιας και τσίλι

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Υλικά

230 γρ. άσπρα μανιτάρια
30 ml ελαιόλαδο
15 γρ. βούτυρο
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
15 ml σάλτσα σόγιας
1 κ.γ. chili sauce

Ψητά μανιτάρια με σάλτσα σόγιας και τσίλι

με φρέσκο βούτυρο

Κουζίνα:

για μυημένους

  • 30'
  • Για 2
  • Εύκολη

Υλικά

Πληροφορίες

Share

Τα μανιτάρια ως τροφή έχουν πολλούς φίλους, αλλά και πολλούς εχθρούς. Αν λοιπόν ανήκετε σε αυτούς που αγαπούν τα μανιτάρια, διαβάστε την παρακάτω συνταγή και θα τα λατρέψετε.

(Visited 324 times, 1 visits today)

Βήματα

1
Τέλος

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 220 βαθμούς. Στρώνουμε αντικολλητικό χαρτί σε ένα ταψί.

2
Τέλος

Καθαρίζουμε τα μανιτάρια και τα κόβουμε σε τέταρτα. Τα βάζουμε σε ένα μπολ και τα περιχύνουμε με το βούτυρο και το λάδι. Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι. Ανακατεύουμε καλά τα υλικά. Μεταφέρουμε το μείγμα στο ταψί και ψήνουμε στο φούρνο για 15-20 λεπτά μέχρι να πάρουν χρώμα και να ψηθούν τα μανιτάρια.

3
Τέλος

Στο μεταξύ φτιάχνουμε τη σάλτσα. Σε ένα μπολ αναμιγνύουμε την καυτερή σάλτσα με τη σάλτσα σόγιας.

4
Τέλος

Βγάζουμε τα μανιτάρια απο το φούρνο, τα τοποθετούμε σε ένα μπολ και τα περιχύνουμε με τη σάλτσα που φτιάξαμε. Ανακατεύουμε καλά ώστε να πάει παντού η σάλτσα και σερβίρουμε όσο ακόμη είναι ζεστά.

προηγούμενο
Γρανίτα πορτοκάλι
επόμενο
Θεϊκό γαλακτομπούρεκο
προηγούμενο
Γρανίτα πορτοκάλι
επόμενο
Θεϊκό γαλακτομπούρεκο