Υλικά
- 
                                          40 γρ. βούτυρο
 - 
                                          150 γρ. ζάχαρη καστανή
 - 
                                          300 ml γάλα φρέσκο (μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και ελαφρύ)
 - 
                                          300 ml κρέμα γάλακτος (μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και ελαφριά)
 - 
                                          4 μεγάλα αυγά
 - 
                                          400 γρ. τσουρέκι κομμένο σε κύβους
 - 
                                          350 γρ. πραλίνα φουντουκιού
 
Πληροφορίες
Ένα πραγματικά ιδανικό πάντρεμα. Τσουρέκι με πραλίνα φουντουκιού και ποιος να αντισταθεί…
Βήματα
| 
                       1 
                        Τέλος 
                         | 
                    
                                             Λιώνουμε το βούτυρο σε ένα μικρό αντικολλητικό τηγάνι και το αδειάζουμε στο πυρέξ. Πασπαλίζουμε από πάνω την καστανή ζάχαρη.  | 
                  
| 
                       2 
                        Τέλος 
                         | 
                    
                                             Απλώνουμε ομοιόμορφα στο πυρέξ τη μισή ποσότητα από το τσουρέκι. Με ένα κουταλάκι του γλυκού σκορπίζουμε από πάνω τη μισή ποσότητα από την πραλίνα φουντουκιού.  | 
                  
| 
                       3 
                        Τέλος 
                         | 
                    
                                             Κατόπιν απλώνουμε την υπόλοιπη ποσότητα από το τσουρέκι και την υπόλοιπη ποσότητα από την πραλίνα. Εάν έχει περισσέψει καθόλου υγρό μείγμα, περιχύνουμε με αυτό την επιφάνεια του γλυκού.  | 
                  
| 
                       4 
                        Τέλος 
                         | 
                    
                                             Καλύπτουμε το πυρέξ με διαφανή μεμβράνη και το τοποθετούμε στο ψυγείο για 10-12 ώρες.  | 
                  
| 
                       5 
                        Τέλος 
                         | 
                    
                                             30’ πριν από το ψήσιμο το βγάζουμε από το ψυγείο και προθερμαίνουμε το φούρνο μας στους 180 βαθμούς με αντιστάσεις.  | 
                  
| 
                       6 
                        Τέλος 
                         | 
                    
                                             Την αφήνουμε λίγη ώρα να κρυώσει και κατόπιν την κόβουμε σε κομμάτια και τη σερβίρουμε πασπαλισμένη με άχνη ζάχαρη.  | 
                  
      

                
                


